ТОВ «Виробниче об'єднання Арсенал С»
UA MarketКиївТОВ «Виробниче об'єднання Арсенал С»Переваги порошкового фарбування
Меню каталогу
Контакти

Переваги порошкового фарбування

Порошкове фарбування - сучасна та ефективна технологія створення полімерних покриттів. Ось уже протягом останніх десяти років цей спосіб фарбування просто тріумфально йде по промисловому світу. Порошкове фарбування буквально увійшло до кожного будинку.

Декоративність

Поверхня набуває властивостей, які при застосуванні традиційних технологій або недосяжні, або вартість їх створення набагато вище. Наприклад: золотистий, сріблястий та алюмінієвий металики; серія антиків, що утворюють міцність і довговічність Завдяки тому, що безпосередньо на поверхні, що фарбується, полімеризується шар еластичної пластмаси з дуже високою адгезією, створюється ударостійке покриття з антикорозійними та електроізоляційними властивостями, і температурним діапазоном роботи від -60 до +60 °С, а для спеціальних матеріалів – до +150 °С.Товщина покриття лежить в межах 30-250 мкм. е поверхня старовинних мідних, бронзових або срібних предметів; поверхня під муар, структуровані поверхні, - і це плюс до різноманіття кольорів та відтінків, контрольованих за рівнем блиску (глянцева, матова та напівматова).

Міцність та довговічність

Завдяки тому, що безпосередньо на поверхні, що фарбується, полімеризується шар еластичної пластмаси з дуже високою адгезією, створюється ударостійке покриття з антикорозійними та електроізоляційними властивостями, і температурним діапазоном роботи від -60 до +60 °С, а для спеціальних матеріалів – до +150 °С. Товщина покриття лежить у межах 30-250 мкм.

Екологічність

Відсутність вогненебезпечних та токсичних розчинників значною мірою вирішує проблему охорони навколишнього середовища та техніки безпеки. Порошкове фарбування - безвідходне за рахунок практично повного повернення порошку, що не осів на виробі, що фарбується, і його повторного використання. Різко покращуються умови праці.

© 2014 - 2024 ТОВ «Виробниче об'єднання Арсенал С» Поскаржитися на зміст
Як створити сайт інтернет магазину
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market